Деца и възрастни хора с увреждания боядисваха яйца в Благоевград

Снимки: Община Благоевград
Снимки: Община Благоевград

В ДЦДВУ „Зорница“  Велики  четвъртък или  Червен четвъртък се превърна в истинско забавление. С помощта на заместник- кмета по култура и хуманитарни дейности към Община Благоевград Христина Шопова, потребителите от центъра се заеха с не леката задача да боядисат великденски яйца в навечерието на големия християнски празник- Великден.

Работните маси, бяха отрупани с различни цветове  бои, лепенки за украсяване на яйца и цветни кошници, които се пълниха с вече изрисувани и красиви яйца.   Всички се включиха в работата за направата на цветни и красиви маси.

Участниците в дейността поздравиха зам.-кмета Христина Шопова, с песни и танцуваха под звуците на българска музика. Те бяха безкрайно щастливи от нейното присъствие и помощта, която  им оказа за постигането  на красивите резултати, които се виждаха върху великденските яйца.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини