САЩ удариха с ракети по военно летище в Сирия

САЩ удариха с ракети по военно летище в Сирия

САЩ, нанесоха удар по сирийско военно летище в отговор на предполагаемо използване на сирийските военни на химическо оръжие в Идлиб, съобщи NBC News.

Съобщава се,че САЩ «изстреляли десетки крилати ракети».

 САЩ са пуснали не по-малко от 50 ракети «Томахоук», които са били предназначени за една единствена цел — Аш Шайрат в провинция Хомс , западна Сирия, обелязва агенцията.  

«Това е военното летище от което САЩ предполагат , че Сирия е използвала забраненто химическо оръжие.», — съобщи медията.

По-рано заместникът на постоянният представител на Русия при ООН Владимир Сафронков заяви, че нанасянето на удара на САЩ по Сирия може да предизвика  «негативни последствия».

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини