Нов указ на Тръмп забраняващ достъпа на граждани от 6 страни в САЩ

Нов указ на Тръмп забраняващ достъпа на граждани от 6 страни в САЩ

Американското издание The New York Times разказа подробности за новия миграционен указа на президента Доналд Тръмп, който бе подписан снощи. .

Вчера вечерта Тръмп официално подписа новия  указ за емиграцията, който включва  временна забрана за влизане в САЩ на граждани от 6 страни .

Както се отбелязва , указът ще встъпи в сила от 16 март. Ирак е бил махнат от този списък , въпреки че тези иракчани , които ще влизат в САЩ ще бъдат подложени на допълнителни проверки.

В указът са внесени и обяснения, защо са били избрани именно тези 6 страни : Иран, Либия, Сомалия, Судан, Сирия и Йемен.

Отбелязва се ,че новата забрана не се разпространява върху тези ,които вече са получили виза за посещение, както и на бежанците ,които вече са получили убежище в САЩ.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини