Вили Аврамов отново се връща в системата на горите в Пиринско

Снимка: News.bg
Снимка: News.bg

Инж. Вангел Аврамов е новият член на Управителния съвет на Югозападното държавно предприятие. Той заменя на поста Биляна Петачка. Заповедта за назначаването е на служебния министър на земеделието и храните, който като орган на управление на държавните предприятия по чл. 163 от Закона за горите назначава и освобождава членовете на управителните съвети.

Инж. Аврамов е с 43-годишен професионален опит в системата на горите. Трудовата му биография започва в „ДГС Първомай”, където в продължение на 12 години работи като  началник участък и заместник-директор. От 1985 г. постъпва на работа в РДГ Благоевград, където последователно заема длъжностите главен специалист по стопанисване на горите, началник отдел, зам.-директор и директор. През 2004 г. след конкурс оглавява дирекцията на Природен парк „Рилски манастир”.

Инж. Вангел Аврамов има редица публикации в областта на стопанисването на горите, залесяването с корков дъб и кестен и е един от авторите на инструкцията по стопанисване на кестеновите гори в България.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини