Камерун е шампион в турнира за купата на Африка по футбол

Камерун е шампион в турнира за купата на Африка по футбол

На финалният мач за Купата на Африканските  нации, който се игра в Габон , националния отбор на Камерун победи Египет с 2:1.

Резултата бе открит в 22-та минута бе открит от футболиста на Египет Мохамед Ель Нени. Въпреки това камерунците във втората част на мача успяха да преодолеят негативното развитие на мача и победиха с по помощта на Никола Н`Кулу и Венсан Абубакара, които обърнаха мача със свои попадения.

По този начин националния отбор на Камерун за първи път след 2002 година успяха да победят в турнира. До този момент Камерун е побеждавал 5 пъти в този турнир .

Купата на африканските нации. Финал.
Египет — Камерун 1:2
Голове
:Ел Нени, 22 минута 1:0, Н'Кулу, 59 минута 1:1 и Абубакар, 88 минута 1:2

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини