Борис Джонсън бил идиот

снимка :   Al Jazeera
снимка : Al Jazeera

Израелският дипломат Шаи Масот (Shai Masot) в разговор с британска държавна служителка е нарекъл министъра на външните работи на Великобритания Борис Джонсън "Идиот", тази сцена е фиксирана със скрита камера от репортер на ТВ  Al Jazeera.

По данни на каналът , разговора е бил през миналия октомври в неформална  обстановка по време на вечеря , на която е присъствал Масот, и неговата позната ,  Maria Strizzolo. На срещата е присъствало и трето лице ,към което се обръщат по име   Робърт, което всъщност е агента на медията .

Изказвайки своето мнение за Джонсън, Масот казва : "Знаете ли, той е идиот, но бидейки  министър на външните работи , той няма никакви задължения ".

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини