Музиката, литературата и изобразителното изкуство си дадоха романтична среща в Банско

Снимка: Община Банско
Снимка: Община Банско
Романтична среща си дадоха в музей "Никола Вапцаров" в град Банско трима автори - писателят и рок певец Константин Кацаров, поетесата Ваня Боцева и художничката Мариана Стефанова-Марсе.
 
Тримата творци привлякоха зрителите в едно вълнуващо и запомнящо се пътешествие. В сътворения от тях коктейл от емоции, изкуство и уют хората се насладиха и на виното, и на храната. Така "нахраниха" и душата си, и тялото си.
 
Емблематичен и силно запомнящ се момент от срещата беше изпълнението на песен от рок певеца, написана по стихотворението на Вапцаров - "Прощално".
 
Формата на събитието в пълната изложбена зала даде възможност на всеки да опознае авторите отблизо и да се докосне до магията на творчеството им. Предвид големия интерес Община Банско ще организира и занапред срещи с известни личности и творци от различни сфери на изкуството.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини