Делян Пеевски повежда листата на ДПС - Ново начало в Пиринско

Снимка: Пресцентър
Снимка: Пресцентър

Председателят на ДПС Делян Пеевски отново ще бъде водач на листата за народни представители в Благоевградска област за вота на 27 октомври. Лидерът на партията получи абсолютна подкрепа от местните организации. Партийните структури единодушно го номинираха за №1 в листата на Коалиция „ДСП – Ново начало“ в Пиринско.

„За всички избиратели на партията е чест и привилегия, че г-н Делян Пеевски за пореден път е начело листата в Пиринския край. Това е гаранция за мобилизация сред нашите избиратели и за нов силен резултат в региона. Защото няколко години вече лидерът ни помага за решаването на проблемите в нашия край. Той ще влее допълнителна енергия сред хората Ще се борим да получим доверието на над 20 000 души“, коментираха от партийните структури.

На второ място е настоящата депутатка Фатима Йълдъз, а на трето е кметът на сатовчанското село Вълкосел - Меджитил Мименов.

В листата има млади и подготвени кадри от региона, които искат не само да се развиват в политиката, но преди всичко искат да помагат на хората, да са част от решенията на техните проблеми.

От Коалиция „ДПС - Ново начало“ вярват, че ще постигнат впечатляващ резултат на предсрочните парламентарни избори и в Първи МИР - Благоевград, и в страната.

Те ще водят позитивна кампания с ясни послания към хората и с една цел - да се преодолеят натрупаните проблеми и взетите решения да са в полза на гражданите.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини