Разлог почита загиналия пилот с инициативата Свещичка за Венци

Разлог почита загиналия пилот с инициативата Свещичка за Венци

Разлог продължава да скърби за старши лейтенант Венцислав Дункин, който бе повишен посмъртно в звание „капитан“. Той загина в самолетна катастрофа край Граф Игнатиево на 13 септември. 28-годишният мъж е от Разлог, но живеел в Плевен, тъй като служил в Долна Митрополия.

Неговите съграждани организират инициативата „Свещичка за Венци“. Целта е всички местни жители, които искат, да отдадат почит и да споделят мъката на семейството и близките му. Събитието в памет на загиналия пилот ще е в неделя, 22 септември, от 19:30 часа на централния градски площад.

„Роден да лети или да умре, опитвайки се“, с този слоган събралите се жители на Разлог ще се поклонят пред паметта на Венцислав Дункин.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини