Съдят мъж от Сандански за отправени обиди и заплахи към медици и полицаи

Снимка: istok
Снимка: istok

Районна прокуратура – Благоевград води разследване по досъдебно производство срещу 45-годишния К.П., който отправил обидни, цинични и заплашителни думи към полицейските служители.

Той демонстрирал арогантно поведение в сградата на РУ на МВР в Сандански и в района на Филиала за спешна медицинска помощ в сграда – обиждал, отправял закани и показвал заплашителни жестове.

С действията си санданчанинът извършил непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото, съпроводени със съпротива срещу полицаи, изпълняващи задължения по опазване на обществения ред, отличаващи се с изключителен цинизъм.

С постановление на наблюдаващия прокурор той е привлечен като обвиняем и е задържан за срок до 72 часа.

Предстои Районен съд – Сандански да се произнесе по внесеното от прокуратурата искане за вземане на мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо обвиняемия.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини