Младежи от Асоциация Ен Пи подариха 100 книги на най-старото училище в Сандански

Младежи от Асоциация Ен Пи подариха 100 книги на най-старото училище в Сандански
Асоциация Ен Пи направи най-подходящия подарък на едно от учебните заведения в град Сандански по повод първия учебен ден. Младежи от неправителствената организация подариха в деня, в който учениците тръгват на пътешествие към знанието, 100 книги на най-старото училище в курортния град - Първо основно училище "Свети Климент Охридски”.
 
Това школо е наследник и продължител на първото светско училище на говорим български език, открито в някогашното селище Свети Врач през далечната 1875 година. Един голям празник за всички учители и ученици, за всички жители на града и общината.
 
"Благодарим на директорката г-жа Виолина Андреева за гостоприемството! Благодарим и на всички, които подкрепиха инициативата ни! На добър час на всички ученици", споделиха младежите от Асоциация Ен Пи. 

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини