Орница фест замесва шоу с театър, огън и джаз в Гоце Делчев

Снимка: Община Симитли, архив
Снимка: Община Симитли, архив

"Орница Фест" е новата културна бъркотия, която ще бъде замесена в град Гоце Делчев. На двудневния фестивал, който ще е на 20 и 21 септември /петък и събота/, жителите и гостите ще могат да се насладят на вълнуващо културно разнообразие и празник на човешката креативност и дух.

Програмата е специално създадена да бъде за всички - от най-малките зрители до най-големите. Артистите са от различни краища на България и са страхотни професионалисти и истински вдъхновители, които ще се погрижат за създаването на истинска магия за публиката.

Не пропускайте тази уникална възможност да станете част от шоуто в Градския парк на Гоце Делчев - очаква ви едно незабравимо пътешествие в света на изкуствата. 

 

ПРОГРАМА:

20 септември:

19:00 ч. – "Вълкът и седемте козлета", ДКТ Русе, куклен театър за деца,

20:00 ч. – Multilingual "The Music speaks about Love" на 17 езика - джаз концерт.

 

21 септември:

19:00 ч. – "Червената шапчица" – ДКТ Русе – куклен театър за деца,

20:00 ч. – Street Crew и Руси Йосифов на грамофоните – брейк стрийт шоу,

22:00 ч. Огнено шоу - Мартин Пашов.

В къщичките в парка ще има демонстрация на ръчно изработени вещи, напитки и храни, както и още много изненади.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини