Апаш катастрофира с крадена кола в Благоевград, полицията го издирва

Снимка: МВР
Снимка: МВР

Крадец задигна лек автомобил в Благоевград, но катастрофира и офейка. Сигнал за кражбата е подаден на телен 112 вчера. Съобщено е, че във времето от 21:00 до 22:45 часа е отнета противозаконно лека кола "Форд Фиеста". Веднага по случая са започнали да работят полицаи от Второ РУ - Благоевград.

Униформените са открили автомобила в района на улица „Прилеп“ в Благоевград. Установили са, че откраднатото возило се е ударило в паркиран лек автомобил. След пътния инцидент крадецът е избягал и е изоставил задигнатия от него автомобил. За случая е уведомена Районна прокуратура - Благоевград. Образувано е досъдебно производство. Проверяват се записи от видеокамери, за да се разпознае извършителят на престъпното деяние.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини