Деца и младежи рисуват през девет планини в десета за 62 години НП Пирин

Снимка: НП
Снимка: НП

За 62-годишнината на Национален парк „Пирин” се организира конкурс за рисунка под надслов „През девет планини в десета”. Инициативата е насочена към младите таланти и природолюбители. Могат да участват с по една творба деца и ученици на възраст от 3 до 19 години. Те трябва да разкрият красотите на Пирин планина през техните очи. Крайният срок за представяне на рисунките е 25 октомври.

Необходимо е изпратените материали да бъдат придружени със следната информация: име на участника, възраст, населено място, училище /ако сте ученик/, също така и координати за обратна връзка – телефон, електронна поща или адрес. Участниците предоставят авторските права над творбите си на организаторите, които си запазват правото всички рисунки да бъдат публикувани в печатни издания, при възможност да се издаде сборник или календар, изложби, интернет страници, плакати, публикации и други.

Участниците са в четири възрастови групи:
1-ва група: 3-6 години;
2-ра група: 7-11 години;
3-та група: 12-15 години;
4-та група: 15-19 години.

Оценяването на представените рисунки ще бъде извършено от жури. Авторите на класираните на първо, второ и трето място рисунки в четирите възрастови групи ще получат грамоти и предметни награди. Всички участници в конкурса ще получат грамота, която ще бъде изпратена на посочената електронна поща.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини