23 години от атентатите срещу кулите близнаци в САЩ

Снимка: Gettyimages
Снимка: Gettyimages

Днес се навършват 23 години от атентатите срещу Световния търговски център и Пентагона в САЩ. На 11 септември 2001 година терористи разбиха умишлено самолети в кулите близнаци, а друг самолет се удари в сградата на военното министерство. При терористичния акт загинаха повече от 3000 души.

Тази година президентът Джо Байдън ще отиде на мястото, за да отдаде почит на жертвите на най-кървавия атентат в Съединените щати. Веднага след дебата си с Доналд Тръмп се очаква в Ню Йорк да пристигне и вицепрезидентът и кандидат за президент на демократите Камала Харис.

Според информация от щаба на Тръмп най-вероятно и той ще присъства на церемонията.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини