Деца, младежи и възрастни от Благоевград се състезават в голямото градско бягане

Снимка: Община Благоевград
Снимка: Община Благоевград
Инициативата „Голямото градско бягане" ще се проведе на 28 септември /събота/ в Благоевград. Началото ще е в 10:00 часа на площад “Георги Измирлиев” пред зала “22 септември”. Състезателите ще бъдат разделени в две категории: „Мъже и Жени“ и „Девойки и юноши до 14 години“.
 
Трасето за мъжете и жените е с дължина 5,7 километра, денивилация 41 м, за девойки и юноши до 14 години трасето е с дължина 2,2 км. Младежите ще стартират в 10:00 часа, а половин час по-късно започва бягането за възрастните.
 
За победителите има и награден фонд. За категория „Мъже и жени“ ще има медали и ваучери за спортни стоки на стойност 300 лева, 200 лева, 100 лева за първо, второ и трето място. За по-младите атлети също ще има медали и ваучери по 100 лева за първите трима в класирането.
 
Всички участници ще имат възможност да участват в томбола за много награди, осигурени от спонсори. Необходимо е само да се запази стартовият номер.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини