Електронното досие ни напомня за прегледи и ваксини

Снимка: Pixabay
Снимка: Pixabay

С приложението "е-Здраве" всеки от нас вече има достъп до електронното си здравно досие. Това е стъпка напред най-вече в полза на пациентите, които могат да видят какво е отразено вътре. Приложението ще има функции, които ще ни напомнят за профилактични прегледи и ваксини. Ако човек следи здравни направления, също ще може да погледне.

За да се направи регистрация, е нужен QR код, който може да се получи в офисите на Регионалните здравноосигурителни каси, офисите на „Информационно обслужване”, Здравноосигурителната каса и на специално създадени пунктове в 26 областни града.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини