14-г. тийнейджър застреля двама ученици и двама учители в училище в САЩ

Снимка: Pixabay
Снимка: Pixabay

14-годишен тийнейджър е извършил убийствата в училище в град Уайндър в американския щат Джорджия. Полицията съобщи, че стрелецът е задържан. Тийнейджърът открил стрелба малко след 10.00 ч. Убитите са четирима - двама ученици на по 14 години и двама учители - мъж на 39 години и жена на 53 години. Ранените са девет. Възпитаниците на училището са в шок.

Момчето учи в същото учебно заведение. Засега мотивите за действията му не са ясни. Според децата от неговия клас той излязъл от час по алгебра, върнал се въоръжен и започнал да стреля безразборно.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини