БСП атакува вота на 27 октомври в коалиция с над 20 леви партии

БСП атакува вота на 27 октомври в коалиция с над 20 леви партии

БСП ще прави коалиция с повече от 20 леви партии. Предстои всички формации да подпишат коалиционно споразумение за съвместно явяване на предсрочния вот на 27 октомври. В обединението се очаква да влязат някои знакови лица, които през последните години напуснаха или бяха изключени от БСП. В края на юли социалистите започнаха да работят по общите приоритети, които да са част от предизборната им кампания.

Все още БСП не се е регистрирала за предстоящите избори заради спор между Корнелия Нинова и част от изгонените членове и новото временно ръководство на партията. Очаква се решението на Върховния касационен съд по казуса кой ще представлява партията и кой има право да я впише за участие в предстоящия вот.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини