Левски от Крупник отвя отбора на Рилци с 4:1 на старта на първенството

Снимка: Община Симитли, архив
Снимка: Община Симитли, архив

С категорична победа с 4:1 срещу отбора на "Рилци" стартира новият полусезон за футболния тим на „Левски“ (Крупник). Още в самото начало домакините упражниха натиск, което доведе до няколко пропуска на Марио Самуилов, който остана очи в очи с вратаря. Малко по-късно и Ники Цветков не уцели опразнената врата.

В 20-та минута най-съобразителен в поредното разбъркване в наказателното поле на гостите се оказа Олег Тошев отбелязвайки за 1-0.

Десет минути по-късно Марио Самуилов бе изведен сам срещу вратаря и отбеляза за 2-0. След това последваха още няколко домакински пропуска на Даниел Петров и Ивайло Спасов.

В 37-та минута Даниел Петров се реваншира и отбеляза за 3-0, така завърши и първото полувреме.

През втората част на играта домакините не се отказаха да търсят по- изразителна победа, но изтърваха няколко положение и отбелязаха в 60-та минута гол, който отново бе дело на Олег Тошев след многоходова комбинация на офанзивните футболисти на "Левски". В самия край на мача гостите отбелязаха почетното си попадение, за да фиксират крайното 4:1 за домакините.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини