Разследват побои над двама мъже в село Изгрев и край село Черниче

Снимка: istok
Снимка: istok

Два побоя разследва прокуратурата в Благоевград, потърпевшите са мъж на 34 години и младеж на 19 години. Във Второ РУ-Благоевград е получено съобщение от болнично заведение в София, че при тях е постъпил 34-годишен пациент от благоевградското село Изгрев. Той имал травми в областта на лицето от побой, нанесен му в същото село. От полицейските служители е установено, че малко преди полунощ в центъра на Изгрев между пострадалия и 44-годишен мъж от Благоевград е възникнал спор, който прераснал във физическа саморазправа. В резултат на уличната схватка по-младият от двамата е с фрактура на носни кости и фрактура на синус. Побойникът от Благоевград е задържан със заповед в ареста до 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.

Друг сигнал е постъпил във Второ РУ-Благоевград за открит младеж в крайпътна отбивка между първокласен път Е-79 и село Черниче, община Симитли, който имал кървяща рана в дясната част на челото. От органите на реда е установено, че пострадалият е 19-годишен младеж от Благоевград, който съобщил, че след уговорка за среща с три лица, които познава от социалните мрежи, се качил с тях в лек автомобил „Фолксавген Голф“, с който дошли тримата. На отбивката го принудили да слезе от автомобила. Водачът на колата го ударил с твърд предмет в областта на главата. Младежът е настанен за лечение в МБАЛ-Благоевград с черепно-мозъчна травма, но няма опасност за живота му. По случая е образувано досъдебно производство.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини