Днес трябва да бъде представен съставът на поредния служебен кабинет

Румен Радев, снимка: Пресцентър
Румен Радев, снимка: Пресцентър

Днес ще стане ясен съставът на новия служебен кабинет. Крайният срок за това приключва и определената от президента Румен Радев за премиер Горица Кожарева трябва да представи пред държавния глава състава на новия Министерски съвет. Преди 10 дни Румен Радев ѝ даде срок да бъде готова до 19 август, за да може предсрочните парламентарни избори да се проведат на 20 октомври.

Това, което е категорично ясно досега, е, че трима от сегашните служебни министри остават и в следващия кабинет. Това са вицепремиерът и служебен министър на финансите Людмила Петкова, земеделският министър Георги Тахов и икономическият Петко Николов.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини