ФК Банско стартира мачовете в Трета лига с люто дерби като гост на Пирин-Разлог

Снимка: ФК
Снимка: ФК "Банско"

ФК Банско започва новия сезон в Югозападната Трета лига с гостуване в регионално дерби на "Пирин" (Разлог). Двубоят от първия кръг е утре (събота) от 18:00 часа.

Опитните Йордан Лечов и Костадин Слаев тренират на пълни обороти, след като имаха леки болежки, като Лечов пропусна контролата с косовския ФК Фаризай, а Слаев не влезе в игра в последната проверка срещу втория отбор на "Пирин" (Благоевград).

Други двама – Тео Чолев и Жоро Рошков, също бяха съпътствани от проблеми, но в последните няколко дни вече започнаха тренировки. Старшията Борислав Хазуров заедно с асистента си Иван Топузов ще решават дали и до колко ще ги използват за откриващия двубой.

Срещата пропуска опитният Илия Мунин. Междувременно бразилският нападател Мартин Соуса, който тренира няколко дни с отбора и игра в последните няколко контроли, не бе одобрен от треньорския щаб и бе отпратен.

 Резултати от летните контроли:

  • 27 юни – първа тренировка
  • 12 юли – Банско – Пирин (Благоевград) 0:1
  • 17 юли – Банско – Пирин (Гоце Делчев) 0:2
  • 19 юли – Банско – Ботев (Ихтиман) 0:1
  • 24 юли – Банско – ФК Феризай (Косово) 2:3
  • 27 юли – Банско – Пирин II (Благоевград) 1:1
Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини