Слънцето е с нас до обяд, после ни атакуват валежи и гръмотевични бури

Снимка: Pixabay
Снимка: Pixabay

Днес въздушната маса над страната ще остане неустойчива. Преди обяд в по-голямата част от страната ще преобладава слънчево време, но отново ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност. На повече места в следобедните часове ще има краткотрайни валежи и гръмотевични бури. Има условия и за градушки. Ще духа слаб, в Източна България до умерен вятър от североизток. Максималните температури ще са между 29° и 34°, в София - около 29°.

Над планините ще се развива купеста, около и след обяд и купесто-дъждовна облачност. Ще има краткотрайни валежи и гръмотевични бури. Има условия за градушки. Ще духа умерен вятър от север-североизток. Максималната температура на 1200 метра ще бъде около 24°, на 2000 метра - около 17°.

Над Черноморието също ще се развива купеста, около и след обяд и купесто-дъждовна облачност. На места ще има краткотрайни валежи и гръмотевици. Ще духа умерен вятър от север-североизток. Максималните температури ще са 29°-31°. Температурата на морската вода е 28°-29°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини