Тежка катастрофа отне живота на жена и 8-г. дете край Бобошево, напрежение в МБАЛ-Благоевград

Снимка: istok
Снимка: istok

Тежка катастрофа на автомагистрала "Струма" отне живота на 61-годишна жена и 7-годишно момиченце. Те загинаха в пътен инцидент край град Бобошево.

Сблъсъкът е станал малко преди полунощ на 75-ия км в посока София. Лек автомобил е ударен от микробус, трима са ранени, а двама са загинали. Магистралата е била затворена за 3 часа.

След приемането на пострадалите в Спешно-приемно отделение на МБАЛ-Благоевград е възникнало напрежение заради поведението на близките на загиналите.

Пристигнали са 2 патрулки, които заедно с охраната на болницата са възстановили реда.

"И жената, и детето са били в клинична смърт. Колегите са се опитали дълго време да ги реанимират, но без успех. Не знам да е имало агресия към медиците в СПО", каза тази сутрин д-р Димитър Димитров, директор на МБАЛ-Благоевград.

Д-р Александър Костов, началник на Спешно-приемно отделение, уточни, че загиналата жена е баба на детето, което е нейно внуче.

"Били са по-голяма група родственици, връщали са се от сватба, пътували са към Дупница. Имало е повече емоции, това в такива случаи  е нормално. Не е имало обаче агресия към екипите ни. Направили сме всичко, което е могло да се направи", каза още д-р Костов.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини