Пирин - Благоевград атакува челните места на Втора лига с 23-ма футболисти

Снимка: ФК
Снимка: ФК "Пирин"-Благоевград
ПФК "Пирин" - Благоевград стартира в първенството на Втора лига с 23-ма състезатели. От тях 22-ма са с професионален статут, а един е картотекиран като аматьор.
 
Днес бе отслужен традиционния водосвет за здраве и успех, като новият старши-треньор на „орлетата“ Иво Тренчев изведе футболистите и спортния щаб. Всички те получиха благословията на отец Светослав. Наставникът ще води за четвърти път тима, той наследи на поста украинеца Олександър Бабич, който пък смени Тренчев през февруари тази година. 
 
В събота футболистите ще пътуват до Своге, където ще се проведе и първият мач от шампионата – двубой с местния "Спортист". Началото на срещата е в 18:30 часа.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини