Вторият мандат отива в ПП-ДБ, кога ще бъде връчен от президента?

Снимка: Пресцентър
Снимка: Пресцентър

Тази седмица се очаква държавният глава Румен Радев да връчи втория проучвателен мандат на ПП-ДБ, както той сам обяви по-рано миналата седмица.

Според президента връчването нарочно е било забавено заради разцеплението в ДПС, която преди това бе втора по големина парламентарна група, но в момента е четвъртата най-голяма. 24 депутати бяха изгонени или я напуснаха.
 
В същото време ПП-ДБ трябва да вземе съвместно решение дали да предложи технически кабинет, както беше предложено от ДСБ миналата седмица. От коалицията поискаха предварителна среща с президента за обсъждане на политическата ситуация.
Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини