Жители и гости на Самуилово танцуват на уникален горски фестивал в Беласица

Жители и гости на Самуилово танцуват на уникален горски фестивал в Беласица

Две поредни вечери природа и забавление ще се слеят в едно. Това ще стане на 12 и 13 юли /петък и събота/ в местността Бялата чешма в планина Беласица.

Трескава подготовка тече за уникалния двудневен горски фестивал, който ще събере стотици жители и гости на петричкото село Самуилово. Шоуто започва в 20:00 часа, входът за всички е свободен, а за настроението на всички ще се погрижат двама диджеи - Donchev & Support Shteri. Партито се организира в горските дебри, под дебелата сянка на вековните явори. 

Празнуващите няма да скучаят и за миг, а ще са на импровизираната сцена, за да танцуват. Разбира се, че скуката няма да има място в планината, тъй като масите ще са отрупани с хапване и пийване. А във вековния лес и в прохладата на гората часовете и минутите стават особено пивки. Музиката ще огласи в продължение на много часове планина Беласица. А танците на феновете на музиката няма да спрат до ранни зори. В първата вечер акцентът е върху техно, афро и хаус музиката, а във втората ще звучат любими мелодии от ретро поп фолка, от хип-хопа и поп музиката.  

Поляните под вековните дървета са окосени и почистени, те са и дезинфекцирани, за да се гарантира здравето и безопасността на купонджиите. Остава само да се наредят сцените и масите, да се заредят с напитки и вкусни храни специално изградените за партито летни барове.  

„Това е единственото по рода си горско парти в цялата община Петрич. По този начин сплотяваме хората в селото. Искаме да има все повече такива събития, които да водят и туристи в Самуилово и в района. Това може да стане с провеждането на музикални и други културни прояви, както и на спортни състезания. Туризмът тук се развива с всяка изминала година”, заяви кметът на петричкото село Кирил Стоянов.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини