Лято в музея на Разлог - игри, занятия, усмивки и забавления за децата

Снимка: Община Разлог
Снимка: Община Разлог
Инициативата „Лято в музея“ в Разлог започна и посрещна своите усмихнати посетители. С балони, музика и бонбони децата на града бяха приветствани и подканени да започнат летните си занимания, които за поредна година се провеждат в Исторически музей.
 
Над 100 са желаещите деца да посещават летните занимания, където те се забавляват и провеждат занятия с образователна цел. Началото днес бе с акцент на спорта - загрявка, упражнения и спортни игри, което осигури забавление за хлапетата.
 
Организаторите от музея и Община Разлог бяха предвидили и занятия с образователна цел – рязане, оцветяване и лепене на 3D каричка, където освен че се справиха чудесно, всички деца можеха да проявят креативност и да изразят себе си чрез изпълнената задача.
 
Неусетно премина първия ден от летните занимания и за децата, и за целия екип от преподаватели.
 
„Лято в музея“ очаква малчуганите и в четвъртък, когато изненадите, забавленията и усмивките ще продължат с пълна сила.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини