Ремонт на резервоар оставя на сухо утре чешмите в Струмяни, Микрево и Драката

Снимка: ВиК-Благоевград, архив
Снимка: ВиК-Благоевград, архив
Утре, 28 юни, в часовете от 08:30 часа до 17:00 часа ще бъде преустановено водоподаването за селата Струмяни, Микрево и Драката.
 
”Водоснабдяване и канализация” ЕООД - Благоевград уведомява своите потребители, че във връзка с ремонт в резервоар за трите населени места се налага спирането на водата по чешмите на абонатите. Екипът ще се опита да отстрани аварията в рамките на утрешния ден, за да няма още неудобства за жигтелите на трите села.
 
Препоръчва се на потребителите да се запасят с необходимото им количество вода за питейно-битови нужди. За причиненото неудобство се извиняват от ръководството на „Водоснабдяване и канализация” ЕООД - Благоевград.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини