Паркът за мечки отваря врати на 1 юли, дотам ще се стига по горска пътека, носете удобни обувки

Снимка: Парк за мечки
Снимка: Парк за мечки
Паркът за мечки над град Белица след броени дни отваря врати за посетители за новия сезон. Най-сетне настъпи моментът, който всички любители на тези животни и на красивата природа очакваха с нетърпение.
 
Посетителите ще могат да се разходят из алеите и да видят мечките още на 1 юли, но с променен маршрут и условия за достъп. С кола туристите ще могат да стигнат до увеселителния парк, който се намира в близост до защитеното убежище за мечки. Оттам ще могат да продължат само и единствено пеша до Парка за мечки през обходна горска пътека за около 30-40 минути. Пътеката не е подходящa за бебешки и инвалидни колички. Всички посетители е добре да носят удобни обувки и облекло и да преценят готовността и възможностите си за подобен планински преход.
 
Работното време за посещения е от 10:00 до 12:00 часа и от 13:00 до 18:00 часа. Последната обиколка за деня е в 17:30 часа. Паркът в Рила планина тази година отваря врати по-късно заради течащите ремонтни дейности, но с още по-голямо желание и голям интерес от страна на посетителите, които ежедневно изпращат запитвания кога ще отвори той.
 

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини