Митрополит Серафим освещава знамената на ловни сдружения и дружини в Попови ливади

Митрополит Серафим освещава знамената на ловни сдружения и дружини в Попови ливади

Ловен събор на хиляди ловци и риболовци ще се проведе на 6 юли, събота, в гоцеделчевското село Попови ливади в Пирин планина. Събитието ще събере на едно място авджии и любители на риболова от ловно-рибарските дружества в Гоце Делчев, Разлог, Сандански и Петрич.

Празничният ден ще започне в 10:30 часа с поднасяне на венци и цветя на лобното място на войводата Яне Сандански. Такъв ритуал ще се проведе и пред паметника на националния ни герой Гоце Делчев, а началото е в 11:15 часа. Там Неврокопският митрополит Серафим ще освети знамената на сдруженията и дружините на ловците и риболовците.

Официалното откриване на ловния събор е предвидено за 12:30 часа, а веднага след това на сцената в Попови ливади ще се извие красива музикална дъга. За настроението на празнуващите ловци, риболовци и техните многобройни гости ще свири оркестърът на Панчо Иванов, солисти ще са Джемиле Стамболиева, Наум Странджев и Магдалена Георгиева. Специално участие на съборя ще имат известните певци Боряна Карпузова, Георги Жбантов, Мария Христова, Крисия D и Любомира Иванова. 

Веселбата ще продължи през целия съботен ден, а на поляните в Пирин планина ще е певческо, игриво, пивко и забавно. Всеки е добре дошъл, за да сподели тържеството с авджиите и рибарите.

 

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини