Слънцето остава господар на времето, жълт код за опасна жега в Пиринско

Снимка: Pixabay
Снимка: Pixabay

Днес времето ще е предимно слънчево. Около и след обяд главно над Югозападна България ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и ще има краткотрайни валежи, придружени с гръмотевици. Ще духа слаб до умерен вятър от изток-североизток. Максималните температури ще са между 32° и 37°, по-ниски в крайните източни райони, в София – около 32°.

В планините ще бъде слънчево. След обяд над масивите от Западна България ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и до вечерта на места ще превали и прегърми. Ще духа слаб до умерен вятър от изток-североизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 26°, на 2000 метра – около 19°.

По Черноморието ще бъде слънчево. Ще духа слаб до умерен североизточен вятър. Максималните температури ще са между 24° и 27°. Температурата на морската вода е 24°-25°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини