Евелин Банев-Брендо се предаде доброволно, появи се с адвоката си пред затвора

Снимка: БГНЕС, архив
Снимка: БГНЕС, архив

Обявеният за международно издирване Евелин Банев, по прякор Брендо, се е предал доброволно тази сутрин около 07:30 часа.  Това съобщават от МВР. 

Според източници на NOVA Банев се е появил с адвоката си пред Централния софийски затвор. Полицията ще го предаде на Главна дирекция "Изпълнение на наказанията". 

Евелин Банев, по прякор Брендо, изчезна малко след като получи 6 години затвор за пране на пари. През 2018 година той беше обявен за международно издирване от българските власти, които не го откриха на адреса му, за да го отведат в затвора.

Още тогава Румъния го издирваше заради 10-годишна присъда за наркотрафик, а в Италия го чакат 20 години затвор отново заради дрога по аферата "Кокаинови крале".

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини