12-г. момче е в неизвестност от 8 дни, майката мислела, че е при бащата, с когото са разделени

Снимка: Пресцентър, МВР
Снимка: Пресцентър, МВР

12-годишният Данаил Валентинов Кирилов е в неизвестност от 14 юни тази година. Обявен е за общодържавно издирване на 22 юни от МВР - Бургас, информира NOVA

От Областната дирекция в Бургас уточниха, че родителите на издирваното дете са разведени и въпреки че живеят в Бургас, не подържат никакви отношения. Майката мислела, че детето е при бащата.

След като то неколкократно не си вдига телефона, тя се свърза с бащата и установява, че детето не е при него и е в неизвестност. Това е причина детето да бъде обявено за издирване дни след като е изчезнало. 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини