Млади артисти завладяха театралната сцена на Талантино в Благоевград

Снимка: Община Благоевград
Снимка: Община Благоевград
С постановката „Трубадурът и неговите приятели“ вчера започна XI издание на Детския театрален фестивал „Талантино“. Прегледът на театралните школи бе открит на сцената в Регионалния исторически музей в Благоевград.
 
В продължение на три дни областният център на Пиринско посреща млади артисти от цялата страна, запленени от магията на театралното изкуство. Те ще демонстрират своя талант под аплодисментите на зрителите.
 
Богатата програма е насочена към различни възрастови групи. Днес и утре организаторите са отправили поглед към малчуганите в ранните представления, когато любими приказни герои ще очакват с нетърпение срещата си с тях. Входът за представленията е свободен.
 
Фестивалът ще завърши с награждане на лауреатите в неделя, когато на площад „Народни будители“ ще бъдат отличени победителите в различните категории, определени от компетентно жури. Организатор на събитието е Драматичен театър „Проф. Енчо Халачев“, то се провежда и със съдействието на Община Благоевград.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини