Благоевград посреща July Morning сред красивата природа на Картала

Снимка: Община Благоевград
Снимка: Община Благоевград

Емоционално лятно приключение очаква жителите на Благоевград в последния ден от юни и в първия юлски ден. Любителите на красивата природа, чистия въздух и първите слънчеви лъчи могат да посрещнат July Morning в уюта и прегръдката на Рила планина.

Община Благоевград и Ски център „Картала" са подготвили интересни събития през двата дни, които включват планински преход до връх Исмаилица, пътуване с лифт, среща с първия юлски изгрев.

За хората, които желаят да станат част от магичното преживяване, Община Благоевград е осигурила безплатен транспорт от и за местността Картала и в двата дни.

Участниците ще получат и преференциални цени за ползването на лифта – 15 лева в двете посоки за всеки един от дните.

С цел по-добра организация е важно всички, които желаят да ползват безплатен автобус на 30 юни и на 1 юли, предварително да заявят това на имейл: infocentreblg@gmail.com или на тел.: 0884 115 150 до 12:00 часа на 26 юни.

 

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини