Депутатите с нов опит да изберат председател на Народното събрание

Снимка: Пресцентър
Снимка: Пресцентър

Днес продължава първото заседание на 50-ото Народно събрание. След два опита вчера депутатите не успяха да изберат председател на парламента.

При първото гласуване бяха предложени четирима кандидати - Рая Назарян от ГЕРБ- СДС, Петър Петров от “Възраждане”, Силви Кирилов от ИТН и Юлияна Матеева от „Величие”.

На втория тур народните представители гласуваха за двамата номинирани, събрали най-много гласове - Рая Назарян и Петър Петров, но никой не получи необходимата подкрепа. Депутатите се събират в залата в 10:00 часа, за да направят нов опит да изберат шеф на парламента.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини