Козлодуй кани на фестивал на рибата с вкусна чорба, музика и томбола с награди

Снимка: Община Козлодуй
Снимка: Община Козлодуй

Община Козлодуй огранизира ежегодния Фестивал на рибата по повод Световния ден на риболова и Международния ден на река Дунав. Събитието ще се проведе на  29 юни 2024 г. (събота) в Ботев парк в града. Гостите ще имат уникалната възможност да се насладят на пресни и вкусни рибни специалитети, приготвени от местните пенсионерски клубове и най-вкусната рибена чорба, приготвена от гостуващи майстор-готвачи, кулинарен дует Иво и Царина от известното шоу Hell`s Kitchen. Във фестивалния ден ще може да се закупи домашно приготвен хайвер от дунавска риба и да се опитат и приготвени с много любов ястия на местни търговци.

За доброто настроение ще има фолклорна програма с участието на Костадинка Танчева и танцова формация „Дилмани", Музикална танцова формация 7/8, Духова формация „Закс", Ана-Мария и Злати Петров, като сме се погрижили и за една незабравима лятна вечер с нашите гост изпълнители от Република Сърбия.

За първи път в България ще бъде харизматичната сръбска певица Брескавица заедно с нейния бенд. Ще завладее зрителите с изпълненията си и популярният в Република Сърбия и България певец Дадо Полумента.

Ще има и томбола със страхотни награди. Талончетата за нея ще се раздават на входа на фестивала. Организаторите са категорични, че гостите ще изкарат един незабравим ден. Фестивалът е подходящ за всички възрасти и обещава много забавления и приятни емоции.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини