Кола потегли сама на улица в Сандански и потроши водачката си

Снимка: istok
Снимка: istok

Кола предизвика вчера следобед инцидент, при който пострадаха двама души в град Сандански.  Паркиран на улица „Деспот Слав“ лек автомобил „Мерцедес“ потеглил сам, след като 58-годишната му водачка не дръпнала ръчната спирачка.

Возилото тръгнало на заден ход и с отворена предна врата повлича жената. Тя е пострадала с фрактура на малкия таз, има счупени две ребра и ключица. Настанена е за лечение в МБАЛ „Югозападна“ в град Сандански, има опасност за живота й.

При инцидента е ранен и 37-годише мъж от града, който се опитал да спре автомобила. Той е с наранявания на стъпалото и охлузвания по дланта. След извършен медицински преглед мъжът е освободен за домашно лечение.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини