Футболистите на Банско искат трите точки срещу закъсалия отбор на Костинброд

Снимка: ФК
Снимка: ФК "Банско"

ФК "Банско" посреща ОФК "Костинброд" днес в мач от последния 38 кръг на Югозападната Трета лига. Двубоят е от 18:00 часа на стадиона в курортния град, а домакините се готвят за задължителна победа.

„На всяка цена трябва да спечелим трите точки. Нищо друго не ни интересува. Спечелихме важна точка при гостуването на "Витоша" (Бистрица) в предишния кръг, но сега трябва да победим на сто процента“, коментира помощник треньорът на Банско Иван Топузов.

В състава на банскалии абсолютно всички футболисти са на линия, включително опитните Тодор Паланков, Влади Златинов, капитанът Костадин Слаев, Йордан Лечов. Единствено Виктор Ергин пропуска мача, но той не игра и срещу Витоша (Бистрица).

Гостите от Костинброд продължават битката си за оцеляване в групата, като са само на една точка от зоната с изпадащите.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини