Община Банско и бизнесът в диалог за развитие на индустриалните зони

Снимка: Пресцентър
Снимка: Пресцентър

Как да се подобри инфраструктурата в промишлените зони на община Банско - това обсъди кметът Стойчо Баненски с представители на фирми, които имат производствени бази в местностите Рупчовец, Забиница и Мешинка.

Във връзка с поставено искане от страна на производителите на мебели, градоначалникът се ангажира със съдействие за разрешаване на въпроса с уличната регулацията и осветление в промишлените зони. Кметът изрази готовност за подкрепа и партньорство от Община Банско на местния бизнес, с цел маркетинг и промоция на тяхната продукция и производствени възможности чрез участие в изложения и панаири.

Срещите с представителите на бизнеса от индустриалните зони ще провеждат на всеки шест месеца, като на тях ще се отчита изпълнението на поставените цели и задачи и ще се обсъждат нови предложения за подобряване на бизнес средата, за да се превърне Банско в привлекателно място, както за жители и туристи, така и за бизнес инвестиции.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
  1. Банскалия
    Дано се справят най- сетне с автоработилниците , които са в къщите на собствениците , денонощно няма покой от шумотевиците , от мръсния въздух от пробването на колите , а говорим за спокойствие и вредни емисии ! А дано се вземат мерки неотложно и спешно ! Проблема е сериозен !!!
  2. Иван
    Курортен град , да така е , ама " пътните помощи " , които обслужват ремонтните гаражи непрекъснато са паркирани на пътното платно , колите за ремонт също "висят" с месеци , стават задръствания и създават неудобства , говорим за индустриална зона , нали ...!!!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини