Най-силните мъже у нас ще покажат мъжество на зрелищно състезание в Разлог

Снимка: Пресцентър
Снимка: Пресцентър

Зрелищно състезание ще събере в Разлог най-силните мъже от цялата страна.

Под нов надслов „Сила, доблест, мъжество“ ще протече надпреварата по силов многобой в Разлог тази събота, 8 юни, от 12:00 часа, на площад „Преображение“. За първа година, състезанието се радва на толкова голям интерес, очакват се много участници, а организаторите са подготвили нови предизвикателства пред силните мъже на България.

Състезателите ще мерят сили в традиционни за силовия многобой спортни дисциплини: „дърпане на камион“, „кобилица“, щафета- „фермерска разходка“ и теглене на шейна, „мъртва тяга“. Изненада за участниците ще бъде  предизвикателството – „3 стъпала, 3 тежести“.

Събитието е част  от спортния календар на Българската федерация на силовите атлети „STRONGMEN”. Организира се с любезното съдействие на Община Разлог и от спортистите на клуб  „Ironman“( Разлог) – Иван Майсторов и Славчо Прешелков.

Тази година целта на състезанието отново ще бъде благотворителна: подпомагане на спорта в училищата в община Разлог и региона чрез закупуване на спортни съоръжения.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини