Мъж отвлече 10-г. момиче, полицията го издирва с дрон

Снимка: istok
Снимка: istok

Полицията в Горна Оряховица е започнала акция по издирване на 10-годишно момиче в Лясковец, съобщи NOVA. Майката е подала сигнал снощи около 20 часа, че млад мъж е отвлякъл детето ѝ. Акцията по издирването е в района Лясковец. Цяла нощ полицаи с дрон с термокамера са търсили детето.

В акцията по издирването на детето освен негови близки са се включили и много доброволци - местни хора с автомобилите си.

Мъжът, който се издирва е криминално проявен. На 16 години е и е от Лясковец.

Полицията и роднините разпространиха снимка на предполагаемия извършител на отвличането, молейки ако някой го разпознае, да подаде сигнал в МВР.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини