37-г. футболист на Вихрен спечели лекоатлетически крос в ЮЗУ

Снимка: ФК
Снимка: ФК "Вихрен"

Един от най-опитните футболисти на "Вихрен" (Сандански) – Руслан Иванов, доказа, че неслучайно продължава да е пример за професионално отношение на по-младите.

Полузащитникът спечели първо място на традиционния лекоатлетически крос в ЮЗУ „Неофит Рилски“ в Благоевград. Надпреварата се организира от катедра „Спорт“ и Студентски съвет при участието над 100 студенти от различни специалности.

На второ място финишира Филип Георгиев, а трети завърши друго познато име на футболната ни общественост – Георги Караканов. Той пък е на 49 години (роден 1975 година) и в кариерата си премина през отборите на "Миньор"-Перник, "Локомотив"-София, "Марек", "Нафтекс", "Черноморец" (Бургас), "Септември" (Симитли) и други.

Отличията на призьорите връчи деканът на Факултета „Обществено здраве, здравни грижи и спорт“ доц. д-р Миглена Симонска.

При жените първо място спечели Елина Стоянова от специалност „Физическо възпитание и спорт“, второто място зае първокурсничката от специалност „Спорт“ Кристина Каменарова, а трета се класира Лара Николовска от специалност „Медицинска химия“.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини