Планински спасители сбъднаха мечтата на 15-годишно дете да стигне до Седемте рилски езера

Снимки: ПСС-Кюстендил
Снимки: ПСС-Кюстендил

Планински спасители и доброволци от отряда на Планинска спасителна служба в Кюстендил сбъднаха мечтата на 15-годишната Анна-Даная Стойкова да стигне до Седемте рилски езера.

„С помощта на хора с големи сърца, едно слънчево дете - Анна-Даная, за първи път се докосна до магията на планината. Ден, изпълнен с много смях и положителни емоции. Благодаря на всички доброволци - приятелите планински водачи от школата на АПХ, приятелите от ПСС, отряд Кюстендил, малките планинарчета и техните майки", обяви Виктор Викторов.

Анна-Даная Драгомирова Стойкова е на 15 години. Ученичка в 9-и клас и е с вродено заболяване. От малка ходи на рехабилитация и надгражда всеки ден, за да може да се изправи на крака. Обича да е сред хора, да пътува и да посещава различни места.

"Днес бяхме част от сбъдването на една мечта на Анна-Даная Стойкова - да се разходи до 7-те рилски езера. Един прекрасен ден, прекаран в компанията на хора с чисти сърца. Благодарим за хубавите моменти!", написаха от отряда на ПСС в Кюстендил в профила си във фейсбук.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини