Отборът на Септември - Симитли изпусна победата над втория тим на Левски в София

Снимка: Pixabay
Снимка: Pixabay

Отборът на "Септември" (Симитли) завърши наравно 2:2 при гостуването си на ПФК „Левски“ II (София). Футболистите от Симитли започнаха лошо мача и допуснаха попадение още в шестата минута. Постепенно те изравниха играта и създадоха няколко положения, но домакините запазиха вратата си суха.

В 15-та минута Лъчезар Дафков пресира вратаря и му отне топката, при което стражът на столичани го събори и главният съдия Иво Иванов отсъди дузпа в полза на гостите, но тя бе пропусната.

Второто полувреме "Септември" (Симитли) стартира по-уверено, като още в първите минути създадоха няколко чисти положения. В 70-та минута при корнер за септемврийци резултатът бе изравнен с гол на Ивайло Иванов – Папен.

Момчетата от „Септември" (Симитли) продължиха да търсят обрат в мача и в 85-та минута при индивидуален рейт на Микаел Калу поведоха с 2:1. В първата минята на продължението рферът отсъди 11-метров наказателен удар и за домакините, които стигнаха до равенство 2-2.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини