Полицията в Милано застреля атентатора от Берлин

Полицията в Милано застреля атентатора от Берлин

Министърът на вътрешните работи на Италия Марко Минити в ефир на телевизионния канал  Euronews потвърди , че в хода на престрелка с полицията в Милано е бил убит тунизиеца Анис Амри, който заподозрян в извършване на терористичната атака в Берлин.

«По време на обичайна проверка , наши полицаи са забелязали мъж , който се е държал нестандартно . Те са му поискали документи на което той е отговорил със стрелба .  Той (полицая) е бил ранен , но състоянието му не е тежко. Другите  полицаи са влезли в престрелката ,като ликвидират нападателя . Ние проведохме опознаване и стана ясно ,че убитият е Анис Амрис» — заяви Минити на пресконференцията .

По късно стана ясно ,че отпечатъците на терориста,  извършил атаката в Берлин съвпадат с отпечатъците на застреляния в Милано престъпник.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини