Картоиграчи играха благотворително белот в Крупник, събраха почти 1500 лева

Снимка: Община Симитли
Снимка: Община Симитли

Картоиграчи в село Крупник се събраха отново на турнир по белот, но този път в памет на техния приятел Георги Тошев. Да подадеш ръка на човек в нужда, това е най-голямата добрина, това доказаха всички участници и зрители на атрактивните игри.

Надпреварата бе благотворителна в помощ на семейството на Георги. Средствата, които събраха хората от Крупник и съседните села, са в размер на 1485 лева.

Кметът на община Симитли Апостол Апостолов и кметът на село Крупник Александър Равначки наградиха всички, които подкрепиха благотворителния турнир. А на победителите връчиха купи.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини