Футболен празник сътвориха деца и възрастни в село Рибново

Футболен празник сътвориха деца и възрастни в село Рибново

Много емоции сред зрителите и вълнуващи двубои на терена осигури празничният турнир по футбол в село Рибново. Надпреварата се организира от групата на общинските съветници от “Бъдеще за Гърмен”, които получиха финансова подкрепа от фирма “Кичуков-Бомба”.

При мъжете финалът бе драматичен. В битката за първото място победата спечели след изпълнение на дузпи отборът. Купата вдигнаха капитанът Рефат Мусанков и футболистите Джемал Гюли, Къдри Инуз , Мустафа Инуз и невероятният вратар Джемал Чекалов).

На второ място остана отборът на Къдри Кичуков (заедно с Тахир Мекерозов, Вадим Кичуков , Феим Иса и Хюсеин Рахмов).

Трети е тимът на Джемал Еминков, а на четвърто място е отборът с капитан Феим Дряновски.

При децата първота място спечели отборът на Мустафа Бабечки, второто място е за отбора на Мехмед Гогунчев, третото - за отбора на Хайредин Ликов , на четвъртото място са децата от началния курс в училището в Рибново. Голмайстор на детския турнир стана ученикът от 1 клас - Акиф Бабечки, който отбеляза 6 гола.

 „Получи се прекрасен футболен празник, а това бе нашата основна цел. Благодарим на основния спонсор на турнира - фирма “Кичуков-Бомба”, сподели Феим Мусанков, който е един от инициаторите на празничния футболен турнир.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини